06-21657062 | lojenke@officerock.nl

Waar kan ik jou mee helpen?

Kom je tijd en handen tekort voor je werkzaamheden? Wil je graag wat (tijdelijke) ondersteuning inhuren voor je onderneming? Lees snel verder wat ik voor jou kan betekenen.  

Als virtual assistant kan ik jou helpen om meer overzicht en balans te creëren binnen je bedrijf. Ik kan jou helpen op het gebied van office support, project en event support en personal support. Het grote voordeel bij het inhuren van mij als virtual assistant is dat je naast mijn uurtarief geen andere kosten betaald zoals bijvoorbeeld vakantiegeld of sociale lasten.  Dit regel ik allemaal zelf. Zo regel ik ook zelf mijn eigen werkplek en apparatuur.  We spreken duidelijk af wat ik voor jou ga doen en wanneer ik dit ga doen.   

In het overzicht hieronder staan verschillende opties genoemd. Staat jouw idee er niet tussen? Graag kom ik persoonlijk in contact met je om het idee te bespreken.

Z

Office Support

Bijvoorbeeld:

 • Structureren administratie
 • Facturatie
 • Voorbereiden vergaderingen
 • Uitwerken notulen en actielijsten
 • Data invoer
 • Planningen coördineren en bewaken deadlines
 • Research werkzaamheden
 • Social media berichten plaatsen en bijhouden
 • Proces optimalisatie
Z

Personal support

Bijvoorbeeld:

 • Planningen maken en bewaken van deadlines
 • Agenda beheer
 • To do lijstjes maken
 • E-mail beheer
 • Reizen boeken en voorbereiden
 • Prioriteren
 • Structureren
Z

Project en event support

Bijvoorbeeld:

 • Materialen en giveaways regelen
 • Event support van kleine tot grotere evenementen
 • Meedenken over mogelijkheden bij events
 • Contact met leveranciers, deelnemers en locaties
 • Planningen en draaiboeken maken

Wat is mijn werkwijze?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking of in meer informatie. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier voor meer informatie of stuur me een berichtje. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak in plannen. Dit kan gewoon een virtuele afspraak zijn maar is je onderneming in de buurt, dan kunnen we ook ergens in real life afspreken.  Dat vind ik wel zo leuk! 

Ik stem graag persoonlijk met je af wat je wensen zijn. Tijdens onze afspraak zal ik vragen stellen over jou en over je onderneming. Zo kom ik erachter wat ik voor jou kan betekenen en om erachter te komen waar je behoefte aan hebt. Natuurlijk kan je mij ook vragen stellen zodat je mij ook leert kennen.

Tijdens onze afspraak bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot samenwerken en de wensen tot samenwerken. Denk hierbij aan het aantal uren dat je mij wilt inzetten of de manier waarop we communiceren met elkaar. Gebaseerd op onze afspraak stuur ik dan een vrijblijvende offerte, waarop jij kan beslissen of je de samenwerking aan wilt gaan.

R

Kwaliteit

R

Betrouwbaar

R

Verantwoordelijk

R

Duidelijkheid

Tarieven

Om het simpel te houden werk ik met abonnementen, een uurtarief en een totaaltarief gebaseerd op een project of event.  In de avond en in het weekend geldt een toeslag. 

Abonnement

Wil je structurele support? Kies je voor een abonnement bij Office Rock dan kies je voor betrouwbare, flexibele ondersteuning voor jouw onderneming. Ik maak duidelijke afspraken met jou wat ik voor jou ga doen binnen dit abonnement. Wanneer je een abonnement afneemt, dan heb je de zekerheid dat ik dit aantal uren per maand echt beschikbaar ben voor jou en je onderneming. Bij een abonnement krijg je een overzicht van de afgeronde werkzaamheden en geïnvesteerde uren zodat je precies op de hoogte bent wat ik voor jouw bedrijf heb ondernomen. Hieronder vind je een prijstabel voor verschillende mogelijkheden bij abonnementen. Staat het gewenste aantal uren er niet tussen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Uurtarief

Wil je mij incidenteel inhuren? Of weet je nog niet zo goed welke taken je allemaal wilt gaan uitbesteden en vind je het prettig om op deze manier kennis te maken met een virtual assistant? Als je kiest voor Office Rock inhuren op basis van een uurtarief dan ben je hier flexibel in. Je krijgt vooraf van mij een inschatting van de uren die nodig zijn gebaseerd op de gewenste werkzaamheden. Ik hanteer een uurtarief van €56 per uur exclusief BTW. Achteraf krijg je een overzicht van de afgeronde werkzaamheden en de geïnvesteerde uren.

Project support

Wil je support bij een project of event? Ik kom graag in contact om te kijken of ik wat kan betekenen.

Lees hier ervaringen over de samenwerking met mij.

Naast dat Lojenke eerlijk, betrouwbaar en zelfstandig is, heb ik haar leren kennen als iemand die met je mee denkt, op een positieve manier kritische vragen stelt en op constructieve wijze feedback geeft. Ze heeft haar zaken op orde en helpt anderen dit ook voor elkaar te krijgen. Een planner in hart en nieren, die haar keuzes weloverwogen maakt en graag op onderzoek uit gaat. Nog een aantal eigenschappen die haar kenmerken zijn: resultaatgericht, verantwoordelijk en sociaal. Ze is aboluut niet voor één gat te vangen, heeft humor en staat daarnaast altijd voor iedereen klaar. Kortom: een aanwinst voor ieder bedrijf. 

Daphne de Vries

Opleidingscoördinator bij IT Academy Noord- Nederland | Eigenaar en reisblogger DaphnedeVries.nl

“Ik heb met veel plezier samengewerkt met Lojenke Aeilkema. Zij werkt pro-actief, zoekt zaken grondig uit en komt met oplossingen. Zij is ondersteunend en toegankelijk wat het contact laagdrempelig maakt. Kortom, ik kan haar van harte aanbevelen.”

Mr. Judith Bos

Mediator, Partner bij Accent Mediation