06-21657062 | lojenke@officerock.nl
Selecteer een pagina

Lojenke Aeilkema | Office Rock

” Ik geloof dat je veel kan bereiken, als je maar de juiste mindset hebt.”

Op deze manier sta ik in het leven en onderneem ik dingen. Ook wil ik op deze manier samen met jou werken.  Weet ik iets niet, dan zorg ik ervoor dat ik het wel weet. Kan ik iets niet, dan ga ik kijken of ik het kan leren. 

Mijn naam is Lojenke Aeilkema en ik woon in de prachtige stad Groningen. Geboren en getogen in de provincie Groningen met wat uitstapjes richting Brabant en naar het buitenland. Al mijn hele leven ben ik altijd dingen aan het regelen. Reizen boeken, organiseren van activiteiten of ergens orde in aanbrengen: Ik sta altijd vooraan om dit te regelen. Moet er iets uitgezocht of geregeld worden? Ik ga ermee aan de slag. 

Tijdens mijn studie International Travel and Tourism Industries (Bachelor in Business Administration and Tourism) had ik altijd al de wens om mijn eigen onderneming te starten. Nu ik een aantal jaren als manager in loondienst ben, vind ik het tijd om die stap te nemen. Voor mijn eigen onderneming ben ik op zoek gegaan naar werkzaamheden waarbij ik anderen kan helpen maar waarbij ik ook regie kan nemen in het organiseren van verschillende activiteiten. Met Office Rock en als virtual assistant kan ik beide aspecten combineren en mijn organisatorische vaardigheden goed inzetten voor andere ondernemers! 

De volgende dingen vind ik heel erg belangrijk en kenmerken mij als persoon en mijn onderneming:

R

Jij als ondernemer kan op mij bouwen en je kan me vertrouwen. Ik vind het heel erg belangrijk om betrouwbaar te zijn. Jouw informatie is veilig bij mij. Ik wil bijdragen aan jouw succes.

R

Aan mij heb je een eerlijke, integere sparringspartner. Hierdoor kan je ervan op aan dat ik mij altijd volledig voor je inzet. Rechtvaardigheid is een kernwaarde van mij. Ik denk actief met je mee en ik help je met de randzaken. Jouw randzaken zijn mijn hoofdzaken.

R

Doordat ik pragmatisch en oplossingsgericht ben, ga ik op zoek naar de juiste oplossing, in heldere en duidelijke communicatie. Ik kan snel schakelen naar verschillende omstandigheden. Hierdoor kunnen we snel tot actie over gaan en verliezen we niet onnodig tijd. Ik vind een hoge kwaliteit belangrijk, dit zie je ook terug in de uitvoering. 

R

Ik vind structuur en orde belangrijk. Ik ben zelfstandig en besluitvaardig, wanneer het nodig is zal ik beslissingen nemen in samenspraak met jou. Je ervaart hierdoor meer overzicht, rust en balans.

Ik heb erg veel zin om voor jou als ondernemer aan de slag te gaan. Wil je toch nog wat meer informatie over mij of mijn ervaring? Of ben je al nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje of neem contact met mij op via het contactformulier. Graag hoor ik van je!